Binnenkijken bij

Paul en Very

Het prachtige keukeneiland is net een meubelstuk in onze strakke keuken

Paul en Very. ‘Bij dit echtpaar hebben we een mooie, strakke keuken van SieMatic geïnstalleerd. Het geheel maakt perfect onderdeel uit van het interieur. Het prachtige keukeneiland is net een meubelstuk’, vertelt Greet Helderman van Het KeukenHuys Hoorn.

De vier (volwassenen) kinderen van Paul en Very gingen het echtpaar voor in de aanschaf van een keuken van Het KeukenHuys. ‘Als je hele familie bij ons een keuken koopt, dan kun je bijna niet achterblijven’, lacht Greet. Niettemin stelden Paul en Very zich eerst goed op de hoogte van het aanbod, de vakkennis, kwaliteit en service van Het KeukenHuys Hoorn. Vervolgens kochten ze een keuken voor hun nieuwe woning in Hoorn. ‘We dachten graag met ze mee over de inrichting van de ruimte, de materialen en kleuren. Hun wensen vertaalden we met plezier in een uitstekend ontwerp. Ook tijdens het proces stonden we graag met raad en daad voor ze klaar’, vervolgt Greet. Kwaliteit, service en deskundigheid van Het KeukenHuys vergezelden de installatie en oplevering.

Strakke belijning
De keuken is van het merk SieMatic en heeft een prachtig tijdloos concept. De strakke belijning is uitgevoerd in een elegante stijl. De kleur is bijzonder mooi: Achat, een zijdemat grijsachtige kleur. De kastenwand is fraai weggewerkt in de wand. De lage kasten tegen de andere wand fungeren als dressoir. Het keramische werkblad met een marmerenlook is hitte- en krasbestendig en is geleverd in boekvorm: de lijnen lopen geheel in elkaar over. De keuken voorziet verder in uitstekende keukenapparatuur, zoals een zeer brede oven (90 centimeter) van Miele, een reguliere oven en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Een wijnklimaatkast maakt het plaatje compleet. ‘Al met al een fantastische keuken’, zegt Greet.