Binnenkijken bij

Peter en Tiny

De zwarthouten keuken is een fijne, ruime woonkeuken

Peter en Tiny. ‘Onze zwarthouten keuken van Het Keukenhuys Hoorn is een fijne, ruime woonkeuken. We zitten er graag!’

‘We woonden eerst in een stolpboerderij, maar nu bewonen we één van de herenhuizen aan de Westerdijk in Hoorn. De bouw van onze nieuwbouwwoning duurde langer dan gedacht. Daardoor hadden we genoeg tijd om ons te oriënteren op een mooie keuken. In veel keukenzaken kwamen we een witte, eiken of grenen keuken tegen. Dat wilden we niet. Bij Het Keukenhuys Hoorn zagen we de keuken die we zochten: een zwarte keuken met houtstructuur. Op ons kookeiland ligt een prachtig zwart marmeren keukenblad. Die is zo zwaar, dat ze ‘m met tien man naar binnen moesten dragen’, lacht Peter.

Ruime, efficiënte keuken
Peter en Tiny zijn blij met het ontwerp, de kwaliteit en de snelle plaatsing van de keuken. ‘We zijn zeer tevreden over Het Keukenhuys.’ Het mooist aan de keuken? ‘In onze vorige keuken hadden we hoge kasten met veel spullen, waar we nooit iets mee deden. Nu hebben we bewust gekozen voor lage bovenkasten en sowieso minder kasten. Dat bevalt ons prima.’ Hun zwarthouten keuken is ruim en compact, overzichtelijk en efficiënt ingericht. Bij het kokkerellen maken Tiny en Peter gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, de stoomoven en combimagnetron.

Keuken met prachtig uitzicht
Tiny en Peter lieten de keuken door Het Keukenhuys installeren op de tweede etage van hun huis. ‘De meeste buren kozen voor een plek in het souterrain, maar dan kijk je vanuit de keuken tegen de dijk aan. Als wij koken, hebben we een prachtig uitzicht op het Markermeer. Van die keus hebben we geen moment spijt gehad. We genieten dagelijks van onze keuken én het uitzicht!’

Het Keukenhuys Hoorn

Wij zijn zelfstandig keukenondernemer. Service en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Wij ontzorgen de klant van A tot Z. Onze keukens zijn op maat gemaakt. Vakkundig en met een passie voor keukens zorgen wij dat jouw droomkeuken straks bij jou in huis staat.

De Keuken Designers

Wij zijn aangesloten bij De Keuken Designers, een sterk collectief van zelfstandige keukenondernemers. Als ondernemers inspireren wij elkaar. We werken samen op het gebied van inkoop en marketing.

Nieuwstraat 15
1621 EA Hoorn
T. 0229 – 269 091
E. info@keukenhuyshoorn.nl

Volg ons