Binnenkijken bij

Peter en Marion

Een keuken om in te wonen, te koken en te werken.

Peter en Marion. ‘Het is een genot om in onze keuken van Het Keukenhuys Hoorn te wonen, te koken en te werken. Het is een warme, moderne keuken. We zitten er graag!’

‘Heel spontaan liep ik op een dag Het Keukenhuys in Hoorn binnen. Wat opviel was de prachtige showroom en mooie keukens. Omdat we een nieuwe keuken wilden, duurde het niet lang voordat we besloten om bij Het Keukenkhuys een keuken te kopen. We hadden het volste vertrouwen in hen en dat werd nooit beschaamd. Juist de combinatie van materialen en stijlen, van modern, landelijk en industrieel, maakt de keuken tot een gezellige, warme plek in huis’, vertelt Marion.

Ruim kookeiland
Marion kookt graag. Ze maakt daartoe gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, maar ook een teppanyaki, een stoomoven en bakoven. ‘Ik heb heel veel werkblad en dat is uitermate prettig als je vaak in de keuken staat. Je hoeft dan niet elke keer ruimte vrij te maken, maar je kan gewoon lekker aan de slag.’ De dubbele spoelbakken zijn geen overbodige luxe, benadrukt Marion. ‘Geweldig handig als je aan het koken bent en meer mensen willen de kraan gebruiken of als je bijvoorbeeld de groenten laat uitlekken.’

Warme uitstraling
Peter en Marion zijn ook gecharmeerd van de houten kastenwand, die in een nis is verwerkt en de belendende wijnklimaatkast en koelkast. ‘Het is een supergrote koelkast, maar hij is wel erg mooi!’ De keukenladen in een mooie taupe-kleur zijn diep, waardoor Marion en Peter kunnen rekenen op veel bergruimte. Deze kleur versterkt de warme uitstraling van de keuken, evenals de stenen muur in diverse natuurtinten met een gezellige doorkijkhaard. ‘Niet voor niets zitten we hier graag!’, lacht Marion.

Het Keukenhuys Hoorn

Wij zijn zelfstandig keukenondernemer. Service en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Wij ontzorgen de klant van A tot Z. Onze keukens zijn op maat gemaakt. Vakkundig en met een passie voor keukens zorgen wij dat jouw droomkeuken straks bij jou in huis staat.

De Keuken Designers

Wij zijn aangesloten bij De Keuken Designers, een sterk collectief van zelfstandige keukenondernemers. Als ondernemers inspireren wij elkaar. We werken samen op het gebied van inkoop en marketing.

Nieuwstraat 15
1621 EA Hoorn
T. 0229 – 269 091
E. info@keukenhuyshoorn.nl

Volg ons