De Miele stoomoven met magnetron

Wereldprimeur van Miele
De oven staat op nummer een als het erom gaat welk kookapparaat het vaakst wordt gebruikt. Door ruimtegebrek geldt vaak dat voor een magnetron of een stoomoven moet worden gekozen als tweede apparaat. Een volledig nieuw ontwikkeld inbouwapparaat biedt uitkomst bij dit dilemma: de DGM 6800.
Stomen, koken en verwarmen in een apparaat
Wilt u uw maaltijden op meerdere manieren kunnen bereiden met uw keukenapparaten? Bij de indeling van de keuken is er, naast de oven, vaak nog plaats over voor een tweede apparaat.Vaak wordt dan gekozen voor een magnetron. Een magnetron kan snel ontdooien en opwarmen en beschikt bovendien over nog veel meer mogelijkheden: bijvoorbeeld om snel even een kop (chocolade)melk op te warmen, om met de Popcorn-functie een bak popcorn voor een avondje televisie te maken, of om eenvoudig binnen korte tijd jam te koken. Elke dag een niet weg te denken hulp in de keuken! Maar de laatste jaren komen stoomovens ook steeds meer in de belangstelling te staan. De kracht van de stoomoven ligt in het eenvoudig en veilig bereiden van levensmiddelen zoals vis of groente. De natuurlijke smaak en kleur blijven volledig behouden. De uitstekende resultaten bieden een belangrijke bijdrage aan een gezond voedingspatroon.Miele is er als eerste in geslaagd de voordelen van een stoomoven en een magnetron samen te brengen in een inbouwstoomoven met magnetron.
Met dit innovatieve en unieke inbouwapparaat biedt Miele de optimale oplossing voor keukens waar twee inbouwnissen aanwezig zijn. Het is de perfecte aanvulling op uw oven. Hebt u een 60 cm hoge nis, dan kunt u onder de DGM 6000 ook nog de 14 cm hoge gourmet-warmhoudlade plaatsen. Een perfecte oplossing.