Het Miele Experience Center

Laat u inspireren - Het Miele Experience Center
Bezoek het Miele Experience Center in Vianen en krijg vrijblijvend advies op maat, volg een kosteloze kookdemonstratie of meld u aan voor een kookworkshop. In het Miele Experience Center aan de A2 bij Vianen draait alles om de beleving van Miele en haar producten. Over een oppervlakte van maar liefst 3.000 m2 staan voor u alle huishoudelijke apparaten en inbouwapparaten tentoongesteld binnen de was-, woon- en kookwereld van Miele.
Advies op maat
In het Miele Experience Center kunt u met één van onze adviseurs - op de dag en tijd dat het u uitkomt - een afspraak maken. Bent u een nieuwe of bestaande keuken aan het inrichten? Dan kunt u van onze adviseurs advies op maat krijgen over keukenapparatuur. Ook voor specifieke apparaten kunt u een afspraak maken.Ter inspiratie zijn er ook verschillende keukens geplaatst, zodat u een indruk krijgt van hoe een keuken met Miele-apparatuur eruit zou kunnen zien.
Aanmelding: Online door middel van deze link. of telefonisch (0347 - 37 88 88) van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Kosteloze kookdemonstratie
Bent u zich aan het oriënteren op nieuwe keukenapparatuur? Wilt u advies over welk apparaat het beste bij uw wensen past? Dan kunt u kosteloos deelnemen aan één van de kookdemonstraties in de stoomtheaters. Tijdens de kookdemonstraties krijgt u onder andere productinformatie over de inrichting van uw keuken. De nadruk ligt bij onze demonstratie op een stoomoven, maar ook alle andere productgroepen zullen aan de orde komen. U krijgt hier, afhankelijk van uw gezinssamenstelling, beschikbare ruimte in uw keuken, budget en interesse in koken, advies op maat. Na deze presentatie krijgt u een proeverij van kleine hapjes waarbij de kenmerken van de apparaten onderstreept worden. De demonstratie zal inclusief advies op maat (indien wenselijk) ongeveer 2½ uur in beslag nemen.
Direct na afloop van de kookdemonstratie of op een nader te bepalen moment heeft u de mogelijkheid om advies op maat te krijgen. Indien u graag advies op maat voorafgaand aan de kookdemonstratie wenst, dan kunt u dit telefonisch bij uw aanmelding doorgeven.
Advies op zaterdag: Elke zaterdag (van 11.00-16.00 uur) is in het Miele Experience Center een professionele Miele-kok aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en u diverse gerechtjes uit de apparaten te laten proeven. Wilt u individueel begeleid worden om de juiste keuze te kunnen maken? Dan kunt u ook altijd terecht bij een van de adviseurs in het Miele Experience Center.
Meld u aan voor een kosteloze kookdemonstratie: Online door middel van deze link of telefonisch (0347 - 37 88 88) van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Miele Culinary Institute
Het Miele Culinary Institute is een uitgebreide kookstudio in Vianen waar u onder leiding van professionele koks kunt deelnemen aan allerlei kookworkshops. Aan de kookstudio grenst een fraai restaurant, waar u aan het einde van de kookworkshop onder het genot van een drankje geniet van uw eigen bereide gerechten.
Bekijk hier alle kookworkshops en meldt u, indien gewenst, direct aan.