De Miele KWT 6112 iG

De nieuwe 45 cm hoge wijnklimaatkast - PanoramicDesign in een nieuwe samenstelling
De nieuwe KWT 6112 iG van Miele is 45 cm hoog en past perfect binnen het design van de generatie 6000 inbouwapparaten van Miele. Hierdoor is het nu ook mogelijk één of twee 45 cm inbouwapparaten van Miele te combineren met deze nieuwe greeploze wijnklimaatkast. De wijnklimaatkast beschikt over een inhoud van 46 liter, waardoor er maar liefst 18 wijnflessen in bewaard kunnen worden.
FlexiFrame Plus
Flessen met verschillende maten liggen veilig. Perfect op temperatuur gehouden wijn, ook in grote flessen: u kunt de staafjes voor het eerst zowel in lengte- als dwarsrichting verplaatsen, zodat flessen met een grote diameter, zoals Magnum-flessen, ook veilig kunnen worden bewaard.
Temperatuurzones
De wijnklimaatkast van Miele is voorzien van drie afzonderlijk regelbare temperatuurzones. Zo kunnen gelijktijdig drie verschillende soorten wijn, bijvoorbeeld rode wijn, witte wijn, champagne of sekt, op de perfecte temperatuur worden bewaard.
Vibratiearme opslag
Speciaal ontwikkeld voor het bewaren in een wijnklimaatkast. Om uw wijnflessen behoedzaam te bewaren zijn in de wijnklimaatkasten van Miele een paar speciaal geoptimaliseerde onderdelen verwerkt: de op looprust geoptimaliseerde compressor is mechanisch losgekoppeld van de behuizing. Zo ligt uw wijn altijd rustig.
Actief-air-clean-filter
Beschermt tegen het overdragen van luchtjes. Levensmiddelen moeten niet alleen koel, maar ook in een omgeving worden bewaard waar geen geurtjes hangen. Dat geldt ook voor het geurvrij bewaren van wijn. De oplossing: het active-air-clean-filtersysteem van Miele. Door de innovatieve combinatie van de actieve koolstof en het natuurproduct chitosan, kunnen vrijwel geen geurtjes ontstaan. Het filter kan eenvoudig en snel worden aangebracht en is meteen klaar voor gebruik.