Het BORA principe

Natuurkunde kan zo mooi zijn
Kookwasem en -geurtjes laten we niet eens opstijgen maar zuigen het meteen weg waar het ontstaat: direct bij het kookveld, direct uit de pan, braadslee, koekenpan of grill. Dat is geen magie maar toegepaste natuurkunde volgens de basisprincipes van de stromingsleer. We gebruiken hiervoor eenvoudig een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookwasem.
BORA mocht in 2016 al enkele prestigieuze onderscheidingen ontvangen. Zowel de ICONIC Award, de German Design Award als de German Brand Award onderstrepen het succes van het product en van de onderneming.
German Design Award
De German Design Award is een internationaal gerenommeerde toponderscheiding die door de Raad voor Vormgeving wordt uitgereikt. Het is een van de meest gezaghebbende designwedstrijden ter wereld en wordt tot ver buiten de beroepssector hoog aangeschreven. In 2016 werd BORA Basic BFI (Basic Oppervlakte-inductie) tot winnaar gekroond in de categorie Excellent Product Design.
German Brand Award
Voor zijn succesvolle merkmanagement werd BORA door de jury van experts van de Raad voor Vormgeving tot "Winner" gekroond binnen de keukencategorie van de German Brand Award 2016. Het doel van de wedstrijd is om merken en makers te ontdekken, voor te stellen en te bekronen. Innovatieve merken met een consequent en duurzaam merkmanagement worden in de bloemetjes gezet; toonaangevende ondernemingen binnen de merkenwereld.

DOWNLOAD: Het BORA principe