BORA Revolution Tour 2017

BORA in the air: Revolution Tour 2017 start dwars door Europa
BORA, fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen, heeft de 'Revolution Tour 2017' gestart. Na stops in Milaan, Palma de Mallorca en Brussel reist de BORA cooking truck met zijn glazen keukenkubus deze zomer dwars door Europa. De spectaculair omgebouwde vrachtwagen die tegelijkertijd kookplaats, eetkamer en eventlocatie is, wordt in verschillende metropolen en hot spots met een kraan opgehesen tot op een hoogte van 30 meter. De volgende stops zijn onder andere in Parijs, Londen, Düsseldorf en Rome.
De indrukwekkende truck is een echt hoogtepunt. Hij weegt 40 ton en is bijna 19 meter lang – een adembenemend marketinginstrument dat overal waar het opduikt voor sensatie zorgt. In de loftachtige glazen kubus met een vloeroppervlak van overzichtelijke 20 vierkante meter is plaats voor 16 personen. De truck wordt begeleid door een chef-kok van BORA, die voor de deelnemers creatieve en gezonde traktaties tovert.

Ook Het Keukenhuys Hoorn was ‘in the air’ tijdens de stop in Amsterdam op 13 t/m 15 juli 2017. Maar zelfs de Nieuwstraat 15, Hoorn, bood op 12 juli 2017 het decor aan de BORA Cooking Truck met zijn glazen keukenkubus.

DOWNLOAD: BORA in the air - Revolution Tour 2017 start dwars door Europa