BORA Red Dot Award 2017

Hoogste onderscheiding voor de nieuwe BORA Professional: Red Dot Award: Best of the Best 2017
BORA, fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen, heeft de concurrentie achter zich gelaten en in de categorie 'Red Dot Award: Product Design' de 'Red Dot: Best of the Best' gewonnen. De nieuwe BORA Professional, die nog maar net op de markt is gebracht, is nu al een van de beste, meest buitengewone en baanbrekende producten van het jaar 2017.
Professor dr. Peter Zec, initiator en CEO van de Red Dot Awards: "De jury verleent de onderscheiding 'Red Dot: Best of the Best' aan producten met een uitzonderlijk design. Alleen designvisionairs spelen het klaar om een perfecte harmonie van functionele kwaliteit, verleiding, gebruik en verantwoordelijkheid te creëren. Zulke baanbrekende ontwerpen wil de Award opsporen."
Met de nieuwe BORA Professional is een systeem ontwikkeld met een intelligente bediening en een elektrische kookveldafzuiging die communiceert met het kookveld – een modulair high-end systeem met bovengemiddeld grote kookzones. Met een plug-and-play-versie, die ook kan worden gebruikt bij zwevende werkbladen, heeft BORA nog een wereldprimeur gecreëerd.

DOWNLOAD: Red Dot Award voor de nieuwe BORA professional