De BORA Professional 2.0

De nieuwe BORA Professional - Revolutie 2.0
De revolutie 2.0 voor ambitieuze koks en veeleisende keukenliefhebbers. Kookvelden, kookveldafzuiging, kanaal, motor, filter en muurrooster vormen bij BORA Professional een uiterst functioneel, elektrisch aangestuurd systeem. Centraal in de revolutie 2.0 staat de User Interface die kookvelden en kookveldafzuiging met elkaar laat communiceren. Zo verkrijgen we het grootste gebruiksgemak en een uitstekende efficientie. Gerealiseerd door slimme bedieningsknoppen: van de vermogensregeling over de verschillende functieprogramma's tot het temperatuurdisplay.
BORA Professional biedt de grootste kookvelden op de markt van de huishoudtoestellen aan, heeft een minimale inbouwhoogte van slechts 199 mm en kan nu ook als systeem worden ingebouwd in zwevende werkbladen.
Dankzij onze EC-motoren kunt u met BORA Professional stil en efficient koken. In haar streven naar perfectie en naar een 100% werkingsgarantie heeft BORA haar eigen kanaalsysteem BORA Ecotube ontwikkeld, met optimaal op elkaar afgestemde producten tot aan het muurrooster BORA 3box toe. U krijgt nu een systeem dat perfect voldoet aan de hoge eisen op het gebied van efficientie, installatiegemak en flexibiliteit.

DOWNLOAD: De nieuwe BORA Professional